DiSC certificatie training 

Wil jij ook zelf aan de slag met DiSC? Dat kan! Door deel te nemen aan de DiSC certificatie training leer je het model (nog beter) kennen en leer jij DiSC toe te passen in combinatie met jouw eigen achtergrond en ervaring. Of het nu om coaching, (team)begeleiding, verkoop of werving en selectie gaat, DiSC kan een bijdrage leveren aan de te behalen doelen – voor jezelf of voor jouw team of organisatie.

meer-weten

DiSC certificatie traject

+1) Voorbereiding:
online invullen van het Everything DiSC Workplace profiel
+2) Individuele eendaagse opleiding of tweedaagse training met een door jou zelf samen te stellen groep:
onder leiding van een ervaren DiSC-trainer en aan de hand van oefeningen, cases en filmpjes ga je indivudueel of met een door jou samen te stellen groep van 3 tot 9 personen de volgende onderdelen bespreken.

 • Ontdekken van het eigen voorkeursgedrag en dat van anderen
 • Overmatig gebruik van sterke kanten en reactiegedrag
 • Herkennen van het gedrag bij anderen
 • Stap voor stap bespreken van het rapport
 • Aanpassen van de gespreksstijl voor effectieve communicatie met andere stijlen
 • Oefenen in het gebruik van de verschillende teamrapporten
 • Demo voor gebruik van het online platform (Epic) en werken met eigen account
+4) Persoonlijke nazorg
via email, telefoon, Teams, zoom of face-to-face stellen wij graag onze kennis ter beschikking. Wij beantwoorden de vragen die je hebt of sparren samen over zaken waar jij tegen aanloopt tijdens het inzetten of uitrollen van de DiSC profielen om zo jouw vaardigheden in DiSC-toepassingen te vergroten.

Na de DiSC Training kun jij:

 • DiSC profielen af te nemen
 • Resultaten interpreteren en bespreken op zowel individueel als teamniveau
 • Het voorkeursgedrag van de ander te (h)erkennen
 • Feedback geven op basis van het profiel
 • Het gesprek met de ander effectiever aan gaan door de gespreksstijl beter af te stemmen
 • Het vergelijkingsrapport te gebruiken
 • Vragen van deelnemers over zaken als AVG en validiteit en betrouwbaarheid helder te beantwoorden
 • Je ontvangt alle presentaties, werkvormen en filmpjes digitaal en als open document om eventueel aan te passen aan eigen doelgroep
Na de training ontvang jij het op naam gestelde, DiSC certificaat.

Investering

Individuele training of tweedaagse DiSC Certificatie Training met een groep inclusief alle trainingsmaterialen vraagt een investering van € 995,- per persoon exclusief 21% btw. 

Trainingsagenda

Voorheen werden er op maandelijkse basis DiSC certificatie trainingen aangeboden. Vanaf september 2024 zijn wij hiermee gestopt. Je kunt nog een eendaagse individuele training aanvragen of zelf een groep samenstellen voor een tweedaagse training. Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan contact met ons op per mail via info@EDNsolutions.com of telefonisch op 06-21165704.

 • 27 & 28 mei 2024 (nog enkele plaatsen beschikbaar)
 • 23 & 24 september 2024 

De DiSC certificatie training kan ook in-company georganiseerd worden. Programma en data in overleg. Heb je nog aanvullende vragen, bel of mail ons op 06-21165704 of info@EDNsolutions.com.

Opfris workshop Everything DiSC Workplace

Het Everything DiSC Workplace profiel kan met recht de nieuwe generatie DiSC worden genoemd. Het Nederlandstalige profiel bestaat uit 5 onderdelen:

1. Het ontdekken van jouw DiSC® stijl
2. Het begrijpen van de andere stijlen
3. Strategieën om je effectiviteit met de andere stijlen te verbeteren
4. Jouw Workplace effectiviteit verhogen
5. Gepersonaliseerde stijlindex

Ben jij al (elders) gecertificeerd en wil jij de nieuwe generatie DiSC ervaren? Tijdens deze workshop doorlopen we alle onderdelen van het profiel en gaan er meteen in de praktijk mee aan de slag op basis van jouw persoonlijke Nederlandstalige DiSC Workplace profiel. Verder laten wij je kennismaken met de vergelijkingsrapporten die je zelf kan maken op basis van twee rapportages.
Fris je kennis op, ervaar het DiSC Workplace profiel in de praktijk, deel je ervaring met het netwerk van DiSC gecertificeerde trainers. Aan het einde van de dag ontvang je een toolbox met onder andere de presentatie, digitale poster en vele andere handige tools om meteen aan de slag te gaan.  Training locatie Utrecht.

Deze workshop kan ook in-company georganiseerd worden. Programma en data in overleg. Wil jij je aanmelden voor de training of heb je nog aanvullende vragen, bel of mail ons op 06-21165704 of  info@EDNsolutions.com.

Al elders met DiSC gewerkt?

Wanneer je reeds elders DiSC gecertificeerd bent zou het een mogelijkheid kunnen zijn om een ander traject te volgen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of vul het contactformulier in.

 

 

meer-weten