Dit is DiSC

Ontdek jezelf en anderen met Everything DiSC

DiSC kan jou helpen om je eigen gedrag beter te begrijpen, om jouw gedrag aan te passen, effectiever te communiceren, verschillen te waarderen en individuele en teamprestaties te verbeteren. Of je functie nu manager, coach, trainer, verkoper of medewerker is – DiSC maakt je effectiever in je functie door het inzicht in de behoefte, prioriteiten en drijfveren van jezelf en anderen.

Over DiSC

DiSC dimensies werden in 1928 voor het eerst beschreven door William Moulton Marston in zijn boek ‘Emotions of normal people’. Marston identificeerde vier primaire emoties en de daarbij behorende vier gedragsstijlen, die we vandaag kennen als Dominantie, Invloed, Stabiliteit en Consciëntieus. De theorie van Marston is doorvertaald naar een vragenlijst en sindsdien zijn wij nog meer te weten gekomen, wat maakt dat de gedragsstijlen verfijnder, valide en betrouwbaar kunnen worden weergegeven.  Al meer dan 35 jaar gebruiken miljoenen mensen de DiSC profielen en instrumenten om meer over zichzelf en anderen te leren. De basis van persoonlijk en professioneel succes ligt in het kennen van jezelf, het begrijpen van anderen en in het bewust zijn van de impact van je woorden, acties en gedrag op anderen.

In Nederland biedt EDN Solutions de nieuwe generatie DiSC aan: het Nederlandstalige Everything DiSC Workplace profiel. EDN is de onafhankelijke business partner van Wiley, de eigenaar van deze nieuwe generatie DiSC. Wij maken deel uit van het internationale netwerk van business partners van Wiley.

 

 

Wil je meer informatie over de ‘DiSC® theorie en validiteit en betrouwbaarheid’ van deze DISC producten, dan kun je deze eenvoudig opvragen bij EDN Solutions.