DE JUISTE TOOL VOOR UW TEAM-SCAN

de 5 frustratiesEDN Solutions is Authorized Partner van The Five Behaviors of a Cohesive Team. Dit programma is gebaseerd  op de  bestseller “The Five Dysfunctions of a Team” van Patrick Lencioni. The Five Behaviors is het resultaat van de samenwerking tussen Wiley Workplace Learning Solutions (bekend van DiSC) en de schrijver Patrick Lencioni. Samen hebben zij een programma ontwikkeld met een duidelijk doel— help teamleden om de “Five behaviors” binnen teams te begrijpen, te omarmen en in praktijk te brengen.

Lencioni is de schrijver van een aantal bestsellers (meer dan vier miljoen boeken verkocht), vertaald in meer dan 25 talen. The Five Dysfunctions of a Team is zijn meest verkochte boek . In dit boek beschrijft hij de vijf grote frustraties waarmee teams worstelen: gebrek aan vertrouwen, angst voor confrontatie, gebrek aan betrokkenheid, afschuiven van verantwoordelijkheid en niet resultaatgericht werken.

The Five Behaviors of a Cohesive Team

Het Engelstalige profiel, “The Five Behaviors of a Cohesive Team™” , heeft een duidelijk doel: het faciliteren van een leerervaring, die professionals en organisaties helpt te ontdekken hoe ze een echt hecht en effectief team kunnen bouwen. Stuur mij aanvullende informatie

Het Five Behaviors profiel, geeft zowel individuele input als team feedback weer. Met dit programma, leren de deelnemers hoe je, als een team, kunt scoren op de verschillende onderdelen van het model: vertrouwen, conflict, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en resultaten. Het programma wordt ondersteund door Everything DiSC®, het model wat individuen helpt om zichzelf en anderen beter te leren begrijpen. Met de uitkomsten van boven genoemde modellen, kunnen deelnemers beginnen met het bouwen van betere en sterkere teams.

Assessment validatie

De meeste team assessments  worden alleen getest op “interne betrouwbaarheid”. Bij deze assessment werd er ook gekeken naar test-hertest (de stabiliteit van de tool), de correlaties met andere gerespecteerde instrumenten, de correlatie met observaties van externe observatoren en de correlaties met het daadwerkelijke gedrag op de werkvloer. Het is een enorme investering, maar deze informatie helpt ons om de assessment nauwkeuriger te maken zodat we accurate output kunnen garanderen. Stuur mij aanvullende informatie 

Voorbeeld profielen

[tabs tab1=”Individueel team profiel” tab2=”Facilitator report voor de trainer” tab3=”Voorbeeld van een Team poster“] [tab1]Klik hier voor een voorbeeld van een individueel team profiel[/tab1] [tab2] Klik hier voor een voorbeeld van een facilitator report voor de trainer[/tab2][tab3]Klik hier voor een voorbeeld van een Team poster[/tab3] [/tabs]

 

Voor wie is het programma gemaakt?

the 5 behavioursThe Five Behaviors of a Cohesive Team assessment en het begeleidend materiaal is ontworpen voor een bestaand team. Voordat u kiest voor dit programma, overweeg eerst de volgende vragen: Is dit team een echt TEAM? Meer weten, neem dan contact met ons op.

Kan EDN Solutions dit programma bij uw bedrijf faciliteren?

Ja zeker! EDN is Authorized Partner van The Five Behaviors of a Cohesive Team en werkt nauw samen met ervaren trainers. Wij brengen u graag in contact met de juiste facilitator die wat betreft achtergrond en ervaring het beste aansluit bij uw organisatie.

Heeft u interesse in het product? Wilt u met uw team onder leiding van een van de ervaren trainers een Five behavior team assessment doorlopen? Vul dan onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u meer informatie over DiSC in het algemeen of over DiSC gecertificeerde trainer worden, dan verwijzen wij u door naar www.DiSC-profiel.nl

Neem contact met mij op:

Mijn naam*

Mijn email*

Mijn telefoonnummer*

Mijn bericht