Team ontwikkeling op basis van Lencioni

De vijf frustraties van teamwork

vijf frustraties van Teamwork

Ken jij het boek de vijf frustraties van Teamwork geschreven op basis van met model van Patrick Lencioni? Elke organisatie kent verschillende vormen van teams: project teams, comité’s, cross functionele teams en afdelingen. Deze groepen in een organisatie hebben één gemeenschappelijk kenmerk: ze hebben een groepsdoel dat collectief moet worden gerealiseerd. Als leider of coach van zo’n team wil je ervoor zorgen dat iedereen achter het doel staat en er actief aan bijdraagt. Maar hoe doe je dat, hoe zorg je ervoor dat je een goed team hebt? Lees hier een korte samenvatting van dit boek.

 

The Five Behaviors Personal Development

Dit Engelstalige profiel neemt je mee door het model en geeft jou persoonlijke inzichten hoe jij binnen een team functioneert en geeft concrete tips om dit nog beter te maken. Dit nieuwe profiel van Wiley (in samenwerking met Patrick Lencioni) is een persoonlijk profiel op basis van het Five behaviors model van Patrick Lencioni. Het profiel is goed te combineren met DiSC, maar kan ook zonder enige DiSC kennis individueel of met een groep toegepast worden. Het 5B personal development profiel is momenteel alleen nog in het Engels beschikbaar, maar de lobby is gestart om dit profiel te mogen vertalen naar het Nederlands.

 

Wil jij meer weten over dit profiel, leren hoe dit te faciliteren? Schrijf je dan in voor één van de Workshops 5B PD Train de facilitator in Utrecht of Maastricht. In samenwerking met Team Focus (ervaringsdeskundige op het gebied van het toepassen van Lencioni) hebben wij een programma ontwikkeld van een halve dag. Je vult het Engelstalige profiel zelf vooraf in en tijdens de workshop loodsen we jou door het model/profiel heen en koppelen dit meteen aan oefeningen. Kosten voor deelname: € 499,- exclusief btw. Na de workshop ontvang je de Nederlandstalige presentatie + alle oefeningen om er daarna zelf direct mee aan de slag te gaan.
Wij zullen op korte termijn de nieuwe data voor de workshops bekend maken. Heb jij interesse, neem nu alvast contact met ons op, dan houden we jou op de hoogte: info@EDNsolutions.com.

 

The Five Behaviors Team Profile

Dit team profiel is geschikt voor bestaande teams die hun schouders eronder willen zetten om beter en effectiever met elkaar te werken. Een baanbrekend programma voor teams die zich verder willen ontwikkelen.
Heb jij interesse om als facilitator met dit profiel aan de slag te gaan of wil jij dit traject starten met jouw team, neem dan contact met ons op voor meer informatie.