De 5 frustraties van teamwork train de trainer

Over het Waarom, Hoe en Wat van het model van Patrick Lencioni

Patrick Lencioni dringt in ‘De vijf frustraties van teamwork’ door tot de kern van samenwerking in teams. Het doel van het uitgebreide programma “De vijf frustraties van teamwork” is simpel: het faciliteren van een leerervaring, die professionals en organisaties helpt te ontdekken hoe ze een echt hecht en effectief team kunnen bouwen. Het programma is gebaseerd op het model van Lencioni, dat hij heeft beschreven in zijn internationale besteller: “The five dysfunctions of a Team” (meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht).

In deze training behandelen we methodieken om een training aan teams op basis van “De 5 frustraties van teamwork” te begeleiden.

De 5 frustraties van teamwork train de trainer

RESULTAAT

  • Je krijgt inzicht in en toegang tot de verschillende materialen
  • Je krijgt inzicht in de toepassingsmogelijkheden bij de klant
  • Je maakt kennis met de kracht en de valkuilen van het model
  • Je ontwikkelt methodes om jouw effectiviteit als trainer te vergroten
  • Je leert hoe het DiSC model de samenwerking in teams kan bevorderen

VOOR WIE?

Deze training is geschikt voor trainers, coaches adviseurs en HRM-Managers die hun effectiviteit in het begeleiden van teams willen vergroten. Door deze training krijgt u het vertrouwen dat u op een verantwoorde manier en met kennis van zaken met de aangeboden materialen kunt werken. Bij deze training wordt verondersteld dat de deelnemers aantoonbare ervaring hebben op het gebied van DiSC.

INHOUD

Tijdens de behandeling van het programma van Patrick Lencioni wordt continu de link gelegd met de verschillende DiSC profielen. Wat betekent “vertrouwen” voor iemand met een hoge “D”? Hoe gaat iemand het conflict aan als hij of zij een hoge “C” is? Verder zullen we verschillende oefenvormen de revue laten passeren. Hierbij houden we ook duidelijk rekening met de voorkeuren van de trainer en het te begeleiden team. Tevens zullen we bespreken wanneer dit model aan te bevelen is bij de klant en hoe dit bij de klant onder de aandacht gebracht kan worden. Tijdens deze training dient het rapport van “de vijf frustraties” als leidraad. Aan de hand van deze rapportage lopen we stap voor stap door de verschillende fases van het traject van begeleiding.

OPZET

Tijdens deze dag zullen we naast het behandelen van de theorie ook uitvoerig ingaan op ervaringen uit de praktijk bij het begeleiden van teams. Wat werkt wanneer wel en wat werkt wanneer niet ? Hierbij wordt veel ruimte gegeven aan de eigen inbreng van de deelnemers. Door te leren van elkaar ontstaat er een leeromgeving waarin iedereen iets kan halen en brengen.

KOSTEN

Geef je nu op via het onderstaande contact formulier voor deze training op 10 februari 2015 te Houten. Deelname kost € 395. Dit is inclusief het zelf invullen van een persoonlijk Five behaviors profiel, meeting package, lunch, hand-outs en take-aways. Boven genoemde prijs is exclusief geldende btw.

Klik hier voor meer informatie over The Five behaviors en voorbeeld profielen.

Mijn naam*

Mijn email*

Mijn telefoonnummer*

Mijn bericht